top of page
  • Christina

Stisykkelkurs Ladies only 10. -12. september med Aslak

Updated: Sep 6, 2021


Lær deg grunnleggende teknikk for stisykling helgen 10.-12. september. Dette kurset er kun for Ladies only - med Aslak Mørstad på Torpo Gjestegård.

Campen retter seg mot deg som har egen stisykkel og har syklet en del og som ønsker å videreutvikle teknikken i terrenget. Campen blir tilpasset ferdighetsnivået til kursdeltagerne.


Ta med: Stisykkel, utstyr (pumpe, ekstra slange etc) og beskyttelse (hjelm, knebeskyttere, hansker osv.). Forsikring ved eventuelle skader eller ulykker på person eller utstyr. All deltakelse skjer på eget ansvar.


Program: Fredag: Ankomst og registrering Lørdag: teknikk og stisykling i Hallingdal Søndag: teknikk og stisykling i Hallingdal

Programmet styres av Aslak og endres i takt med behov og ferdighetsnivå. Alle deltagerne skal få godt utbytte både med hensyn til mestring og stemning!

Pakkepris: kr 3645 pr pers 2 dager sykkelkurs med overnatting og mat. (Ink: Delt dobbeltrom. Pizza fredag kveld, frokost og matpakke lørdag og søndag. Middag lørdag)

Maks antall deltagere er 15 stk. Førstmann til mølla prinsippet gjelder.


For påmelding: Ta kontakt med Christina på mail: torpogjestegaard@gmail.com Telefon +47 95086730 torpogjestegaard@gmail.com www.torpogjestegaard.com


Om Aslak Mørstad: Aslak tok sin første Norgescup-seier i 94 og har mange nasjonale topplasseringer i tillegg til mange gode internasjonale prestasjoner. Han har konkurrert i hele Europa, USA, Canada og Mexico og fått lære mye av de store stjernene som han har hatt glede av å trene med. Nå holder han mye kurs om stisykling for alt fra nybegynnere til viderekomne. Aslak’s motto: «Opplev mestringsfølelsen, bli trygg, raskere og råere på stien!».


Om Torpo Gjestegård: Torpo Gjestegård er et naturlig og foretrukket overnattingssted for sporty mennesker som ønsker å sykle, klatre, fiske eller drive med skiaktivitet (langrenn, alpint eller topptur) i Hallingdal. Torpo Gjestegård ligger i hjertet av Hallingdal ca 2,5 time fra Oslo, 10 minutter fra Gol, 35 minutter fra Geilo og 30 minutter fra Hemsedal. Torpo Gjestegård har 7 nyoppusset hotellrom, 6 nyoppusset leiligheter, 2 store romlige leiligheter og 3 hytter. I tillegg er det nyoppusset bar, kafeteria, konferanserom, leke-/spillrom, smørerom samt et nytt bakeri. På det store utearealet er det laget en pumptrack samt en hyggelig grillplass. Torpo Gjestegård tilbyr sesongrelaterte arrangementer gjennom året som toppturhelger, stisykkelhelger, yogahelger og klatrehelger. Våre konferanserom egner seg godt til samlinger/kick off/møter.

Telefon +47 95086730 (NB: anbefaler sms eller Mail) torpogjestegaard@gmail.com www.torpogjestegaard.com

24 views0 comments
bottom of page