top of page
  • Christina

Stisykkelhelg med Trailguide i Hallingdal 24-26. september.

Updated: Sep 23, 2021


Stisykkelhelg i Hallingdal med Trailguide

Trailguide v/Peter Seidl stiller som guide lørdag 25. september og søndag 26. september for gjestene på Torpo Gjestegård. Peter jobber for Trailguide og er lommekjent på fjellet i Hallingdal.


Minimum antall deltagere er 5 stk. og pris for guiding pr person (v/5 personer) er kr 500 pr pers pr dag. Etter fine turer på fjellet er det muligheter for grilling på den koselige grillplassen, bading i Hallingdalselva eller å ta en runde i pumptracken på Torpo Gjestegård.


Shuttle i Nesbyen fredag 24.september. - I Nesbyen er det mulig med shuttle kr 490,- dagspass. "Førstemann til mølla" da vi har holdt av en gruppe for Torpo Gjestegård.


På Torpo Gjestegård kan du velge mellom 3 ulike overnattingsalternativer: - Hotellrom - Leiligheter på bakkeplan med egen inngang og liten terrasse - Små, enkle hytter


Priser på overnatting er pr døgn.

Hotellrom (2 pers): kr 799 (pr hotellrom)

Leilighet (2 pers): kr 745 (pr leilighet)

Hytter (2-5 pers): kr 750 (pr hytte) Til leilighetene og hyttene kan sengetøy og håndklær leies i resepsjonen for kr 85,- pr. pakke.

Alternativt kan eget sengetøy og håndklær medbringes.


Priser på mat for bestilling: Enkel frokost kan kjøpes for kr 125.- Påsmurt lunsj kr 85.- HC hjemmelaget burger kr 145.- Torpo husetspizza kl 175.-


Påmelding og booking kun på mail:

torpogjestegaard@gmail.com

www.torpogjestegaard.com


18 views0 comments
bottom of page