top of page
  • Christina

Stisykkelhelg med Trailguide 18.-20. september

Updated: Sep 18, 2020


Stisykkelhelg med Trailguide

Trailguide v/Peter Seidl stiller som guide lørdag 19. september og søndag 20. september. Peter jobber for Trailguide og er lommekjent på fjellet i Hallingdal.

Minimum antall deltagere er 5 stk. og pris for guiding pr person (v/5 personer) er kr 200 pr pers pr dag.

Torpo Gjestegård har en shuttlehenger med plass til totalt 10 sykler. Hengeren kan fraktes opp på fjellet av våre samarbeidspartnere. Prisen for en tur til fjells vil avtales på forhånd og prisen pr. person vil avhenge av turens lengde og antall personer som benytter seg av tilbudet (jo flere personer – jo billigere pr person).

Torpo Gjestegård ønsker å ta godt vare på nærmiljøet og stiene på fjellet og oppfordrer alle gjester til å sykle med omtanke for både naturen, stiene og våre gode naboer.

Etter fine turer på fjellet er det muligheter for grilling på den koselige grillplassen, bading i Hallingdalselva eller å ta en runde i pumptracken på Torpo Gjestegård.

På Torpo Gjestegård kan gjester velge mellom 4 ulike overnattingsalternativer: - Hotellrom - Leiligheter på bakkeplan med egen inngang og liten terrasse - Små, enkle hytter - Teltplass

Priser på overnatting er pr døgn. Hotellrom (2 pers): kr 800 (pr hotellrom) Leilighet (2 pers): kr 750 (pr leilighet) Hytter (2-5 pers): kr 800 (pr hytte) Teltplass (maks 3 telt): kr 250 (pr telt)

Påmelding og booking, send mail til torpogjestegaard@gmail.com


Vi gleder oss til fine sykkelopplevelser i helgen.

På lørdag går turen med Trailguide til Nystølfjellet med oppmøte kl 9 på Torpo Gjestegård. Turen kategoriseres som krevende både i lengde og i vanskelighetsgrad. Maks antall deltagere er 10 stk og gjestene på Torpo Gjestegård vil få første prioritet.

På lørdag blir det shuttle uten guide med avgang ca kl 10 fra gjestegården. Maks antall deltagere er 10 stk og gjestene på Torpo Gjestegård vil få første prioritet.

Betaling for turene gjøres direkte til Trailguide for turen til Nystølfjellet eller til transport for shuttle.

Vi sees!

18 views0 comments
bottom of page