top of page
  • Christina

Stisykkelcamp med Aslak Mørstad – 2 stk prisalternativerVelkommen til stisykkelcamp med Aslak Mørstad på Torpo Gjestegård. Campen retter seg mot deg som har egen stisykkel og har syklet en del og som ønsker å videreutvikle teknikken i terrenget. Campen blir tilpasset ferdighetsnivået til kursdeltagerne.

Ta med:

Stisykkel, utstyr (pumpe, ekstra slange etc) og beskyttelse (hjelm, knebeskyttere, hansker osv.). Forsikring ved eventuelle skader eller ulykker på person eller utstyr. All deltakelse skjer på eget ansvar. 

Program:

Torsdag: Ankomst og registrering

Fredag: teknikk og stisykling i Hallingdal

Lørdag: teknikk og stisykling i Hallingdal

Søndag: teknikk og stisykling i Hallingdal

Programmet styres av Aslak og endres i takt med behov og ferdighetsnivå. Alle deltagerne skal få godt utbytte både med hensyn til mestring og stemning!

Pris:

Alt 1) kr 2.500 pr. pers + overnatting i leilighet til kr 750 pr døgn. I leilighetene er det plass til 2-4 personer. Ingen måltider er inkludert. Frokost, lunsj og middag kan kjøpes separat.

Alt 2) kr 5.100 pr. pers. Prisen inkluderer:

- Overnatting i hotellrom (2 pers. pr. hotellrom).

- Pizza torsdag ved ankomst kl. 19.00

- Frokost, smørelunsj og middag fredag

- Frokost, smørelunsj og middag lørdag

- Frokost og smørelunsj søndag

Maks antall deltagere er 15 stk. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

For påmelding, ta kontakt med:

Om Aslak Mørstad:

Aslak tok sin første Norgescup-seier i 94 og har mange nasjonale topplasseringer i tillegg til mange gode internasjonale prestasjoner. Han har konkurrert i hele Europa, USA, Canada og Mexico og fått lære mye av de store stjernene som han har hatt glede av å trene med. Nå holder han mye kurs om stisykling for alt fra nybegynnere til viderekomne. Aslak’s motto: «Opplev mestringsfølelsen, bli trygg, raskere og råere på stien!».

Om Torpo Gjestegård:

Torpo Gjestegård er et naturlig og foretrukket overnattingssted for sporty mennesker som ønsker å sykle, klatre, fiske eller drive med skiaktivitet (langrenn, alpint eller topptur) i Hallingdal.

Torpo Gjestegård ligger i hjertet av Hallingdal ca 170km fra Oslo, 12km fra Gol, 40km fra Geilo og 40km fra Hemsedal.

Torpo Gjestegård har 7 nyoppusset hotellrom, 6 nyoppusset leiligheter og 4 hytter. I tillegg er det nyoppusset bar, kafeteria, konferanserom, leke-/spillrom, smørerom samt et nytt bakeri. På det store utearealet er det laget en pumptrack samt en hyggelig grillplass.

Torpo Gjestegård tilbyr sesongrelaterte arrangementer gjennom året som toppturhelger, langrennhelger, stisykkelhelger, yogahelger og klatrehelger. Våre konferanserom egner seg godt til samlinger/kick off/møter.


Telefon +47 95086730 (NB: anbefaler sms)

torpogjestegaard@gmail.com

www.torpogjestegaard.com

20 views0 comments
bottom of page