top of page
  • Christina

Julen 2019 på Torpo Gjestegård


Torpo Gjestegård i Hallingdal er et perfekt utgangspunkt for julebord, kick off eller vennesamling

Torpo Gjestegård i Hallingdal er et perfekt utgangspunkt for julebord, kick off eller vennesamling. Kombiner et hyggelig opphold på Torpo Gjestegård med aktiviteter som langrenn, slalom, randonnée, isklatring eller hundekjøring. Gjestegården har en sentral beliggenhet langs riksvei 7, midt mellom Gol og Ål og er et naturlig overnattingsstedet for aktive personer.


Hallingdal har et enormt nettverk av preparerte langrennsløyper i Ål/Torpo/Bergsjø, Gol/Golsfjellet, Geilo og Hemsedal. Alpine utfordringer i flotte alpinbakker i Gol, Storefjell, Ål, Hemsedal og Geilo. I tillegg gir alle fjellene i Hallingdal fine muligheter til toppturer både for nybegynnere og mer erfarne på randonnée. Hallingdal har i tillegg områder som passer fint for kiting og hundekjøring.


På Torpo Gjestegård kan alle gjestene benytte seg av uteplassen med grillfasiliteter og kafeteriaen. I tillegg har Gjestegården møterom og konferanserom.


Som gjest ved Torpo Gjestegård kan du velge mellom hotellrom, leiligheter eller hytter. Alle overnattingsalternativene har eget bad. Leilighetene og hyttene har i tillegg kjøkken og oppholdsrom. Torpo Gjestegård ligger 2,5 time fra Oslo og 4 timer fra Bergen


Våre priser på overnatting er som følger:


Hotellrom:fra kr 750,- til kr 800,- pr døgn ( opp til to personer)

Enkeltrom:fra kr 600,- til 650,- pr døgn

Leiligheter:fra kr 750,- pr døgn( opp til fem personer )

Hytter:fra kr 850,- pr døgn ( opp til seks personer)

Bobiler/ campingvogn:kr 200,- pr døgn, inkludert strøm Telt:kr 100,- pr døgn


BOOKING:Kontakt Christina Winther for å bestille ditt neste opphold.

+47 9508 6730 / torpogjestegaard@gmail.com , www.torpogjestegaard.com
65 views0 comments
bottom of page