• Christina

2. - 4. juli - Velkommen til stisykkelcamp med Aslak Mørstad på Torpo Gjestegård


. Campen retter seg mot deg som har egen stisykkel og har syklet en del og som ønsker å videreutvikle teknikken i terrenget. Campen blir tilpasset ferdighetsnivået til kursdeltagerne.

Ta med: Stisykkel, utstyr (pumpe, ekstra slange etc) og beskyttelse (hjelm, knebeskyttere, hansker osv.). Forsikring ved eventuelle skader eller ulykker på person eller utstyr. All deltakelse skjer på eget ansvar.

Program: Fredag: Ankomst og registrering Lørdag: teknikk og stisykling i Hallingdal Søndag: teknikk og stisykling i Hallingdal Programmet styres av Aslak og endres i takt med behov og ferdighetsnivå. Alle deltagerne skal få godt utbytte både med hensyn til mestring og stemning!

Pris: kr 2.000 pr. pers for 2 dager sykkelkurs NB: Overnatting kommer i tillegg Alternative overnatting. Leie leilighet til kr 749 pr døgn. I leilighetene er det plass til 2-4 personer, en familiekøye og en sovesofa. Leie hotellrom/dobbeltrom kr 799 pr døgn Frokost, lunsj og middag kan kjøpes separat.

Våre priser: Pizza kr 175 Frokost kr 125 Smørelunsj kr 85 Dagensmiddag lørdag kr 249

- Pizza fredag ved ankomst kl. 19.00 - Frokost, smørelunsj og middag lørdag - Frokost og smørelunsj søndag

Maks antall deltagere er 15 stk. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

For påmelding: ta kontakt med Christina på mail: torpogjestegaard@gmail.com Telefon +47 95086730 torpogjestegaard@gmail.com www.torpogjestegaard.com

Om Aslak Mørstad: Aslak tok sin første Norgescup-seier i 94 og har mange nasjonale topplasseringer i tillegg til mange gode internasjonale prestasjoner. Han har konkurrert i hele Europa, USA, Canada og Mexico og fått lære mye av de store stjernene som han har hatt glede av å trene med. Nå holder han mye kurs om stisykling for alt fra nybegynnere til viderekomne. Aslak’s motto: «Opplev mestringsfølelsen, bli trygg, raskere og råere på stien!».

Om Torpo Gjestegård: Torpo Gjestegård er et naturlig og foretrukket overnattingssted for sporty mennesker som ønsker å sykle, klatre, fiske eller drive med skiaktivitet (langrenn, alpint eller topptur) i Hallingdal. Torpo Gjestegård ligger i hjertet av Hallingdal ca 2,5 time fra Oslo, 10 minutter fra Gol, 35 minutter fra Geilo og 30 minutter fra Hemsedal. Torpo Gjestegård har 7 nyoppusset hotellrom, 6 nyoppusset leiligheter, 2 store romlige leiligheter og 3 hytter. I tillegg er det nyoppusset bar, kafeteria, konferanserom, leke-/spillrom, smørerom samt et nytt bakeri. På det store utearealet er det laget en pumptrack samt en hyggelig grillplass. Torpo Gjestegård tilbyr sesongrelaterte arrangementer gjennom året som toppturhelger, stisykkelhelger, yogahelger og klatrehelger. Våre konferanserom egner seg godt til samlinger/kick off/møter. Telefon +47 95086730 (NB: anbefaler sms eller Mail) torpogjestegaard@gmail.com www.torpogjestegaard.com

17 views0 comments