top of page
Chris .jpg

Hei, jeg heter Christina Winther, er 50 år og mamma til to gutter på

15 og 23 år.

 

Jeg kjøpte Torpo Gjestegård i 2017 fordi jeg ønsket å kombinere mine interesser for sport og fjellaktiviteter. Før jeg ble eier av Torpo Gjestegård,  jobbet jeg i tv og media i over 25 år. 

Etter Idefagskole med tv-mediautdannelse startet jeg som en av norges første kvinnelige "ute" tv-fotografer.

 

Gjennom karrieren har jeg jobbet med alle typer produksjoner ute og

i studio, har jobbet som produsent, redaktør, regi, videofotograf, ide og konseptutvikling. Jeg har jobbet mye med sport og nyheter, skiprogrammer, OL, og action-tv. Jeg har vært kjørende tv-fotograf i The Arctic Challenge, filmet 71 `Nord i fem sesonger, vært med Plan Norge til Afrika og Pakistan for ulike tv-produksjoner. Jeg har også jobbet med Idol, Senkveld, God kveld Norge, Farmen, Big brother, Vil du bli millionær, Casino, Ungkaren, Brud i blinde, Russejentene, Dyrlegedrømmen, Peter og Vendela, Mestermøte, Litt av et liv osv. Sinnasnekkern i 6 sesonger og var med å laget konseptet Sommerhytta på TV2. Jeg har også vært produsent for reklame- og bedriftsfilmer for blant andre Statoil, Volvo, Posten, Abbott , BMW, Hegnar Online, Jomfrureiser, Visit Norway, Bærums Verk, Bilxtra, Risenga bad, Viju og NR. 

Mine interesser er sport og aktiviteter til alle årstider. Jeg liker både nedover- og bortoverski, rulleski, løping, sykling, klatring, surf, seil og båt. Jeg kjører mye ski, snowboard og alpint + toppturer. Jeg har faktisk vunnet, «Norges beste stil i telemarkski» og "Skandinavias beste fighter i karate" . Har vært instruktør i telemarkski og i aerobic. 

 

Nå bruker jeg all min tid og erfaring til å gjøre Torpo Gjestegård til en hyggelig "basecamp" for ski og sykkelfolket. Jeg legger vekt på å få alle gjestene til å trives i en hyggelig og uformell atmosfære med store hotellrom, koselige leiligheter og enkle hytter. Jeg har startet et lite bakeri der vi serverer eget Torpo brød og kanelboller.

 

Gleder meg til å se deg på Torpo Gjestegård, Ski & Sykkelcamp!

 

Hilsen

Christina Winther 

IMG_1101.JPG
bottom of page