CW

Hei, jeg heter Christina Winther, er 50 år og mamma til to gutter på 14 og 22 år.

 

Jeg kjøpte Torpo Gjestegård i 2017 fordi jeg ønsket å kombinere mine interesser for sport og fjellaktiviteter. Før jeg ble eier av Torpo Gjestegård ,  jobbet jeg i tv og media i over 25 år. 

Etter Idefagskole med tv-mediautdannelse startet jeg som en av norges første kvinnelige tv-fotografer.

 

Gjennom karrieren har jeg jobbet med alle typer produksjoner i ute og i studio, har jobbet som produsent, redaktør, regi, videofotograf, ide og konseptutvikling. Jeg har jobbet mye med sport og nyheter, skiprogrammer, OL, og action-tv. Jeg har vært kjørende tv-fotograf i The Arctic Challenge, filmet 71 `Nord i fem sesonger, vært med Plan Norge til Afrika og Pakistan for ulike tv-produksjoner. Jeg har også jobbet med Idol, Senkveld, God kveld Norge, Farmen, Big brother, Vil du bli millionær, Casino, Ungkaren, Brud i blinde, Russejentene, Dyrlegedrømmen, Peter og Vendela, Mestermøte, Litt av et liv osv. Sinnasnekkern i 6 sesonger og var med å laget konseptet Sommerhytta på TV2. Jeg har også vært produsent for reklame- og bedriftsfilmer for blant andre Statoil, Volvo, Posten, Abbott , BMW, Hegnar Online, Jomfrureiser, Visit Norway, Bærums Verk, Bilxtra, Risenga bad, Viju og NR. 

Mine interesser er sport og aktiviteter til alle årstider. Jeg liker både nedover- og bortoverski, rulleski, løping, sykling, klatring, surf, seil og båt. Jeg kjører mye ski, snowboard og alpint + toppturer. Jeg har faktisk vunnet, «Norges beste stil i telemarkski», har vært instruktør i telemarkski og i aerobic. 

 

Nå bruker jeg all min tid og erfaring til å gjøre Torpo Gjestegård til en hyggelig base for ski og sykkel. Jeg legger vekt på å få alle gjestene til å trives i en hyggelig og uformell atmosfære med store hotellrom, koselige leiligheter og enkle hytter. Jeg har startet et lite bakeri der vi på bestilling serverer eget Torpo brød og kanelboller.

 

Gleder meg til å se deg på Torpo Gjestegård!

 

Hilsen

Christina 

IMG_1101.JPG